Perşembe, 04 Ocak 2018 14:19

Darbe Planlayıcıların Taktikleri Hep Aynı

 

RE-DER Başkanı Süleyman Göncü yaptığı yazılı açıklamada,

"Değişik tarihlerdeki darbe planlayıcıları aynı. Kullandığı maşalar farklı olan millet düşmanlarının isimleri değişik olsa da uyguladıkları taktikler hep aynıdır.

Bu yöntemlerden biri olarak son günlerde uygulanmaya çalışılan aynı merkezden servis edilip farklı maşalarca dile getirilen komando kampları, özel askeri eğitim veren merkezler yalanı ve bunların kurucusu olarak iftiralara maruz kalan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Emekli Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi büyüğümüze, kurucusu olduğu Sadat A.Ş Asder’e yaptıkları iftiraları şiddetle kınıyorum” dedi.

Göncü açıklamasında, “Kendisini yağlı kazığa oturtmakla tehdit eden darbecilerle, 28 Şubat darbe davası duruşmaları görülürken helalleştiğini beyanat veren, 15 Temmuz darbesinin milletimize ve değerlerimize yapılan en büyük darbe olduğunu bile bile ‘15 Temmuz darbedir’ diyemeyen, okyanus ötesi proje ve kişilerin ve oluşumların yeni hainlik senaryolarının bir hazırlığı olduğu ve kabul edilemez olduğunu, bu yapıların uydurma suçlamalar, sahte belgeler ile sisteme yerleştirdikleri elemanları vasıtası ile TSK’dan tasfiye edilip mağduriyetleri ve yaşadıkları zulümleri giderilmemiş değişik rütbelerdeki askerler olarak yapılmak istenilenleri çok iyi biliyor, bu tezgahında sağduyu sahibi milletimiz nezdinde karşılık bulamayacağını görüyoruz. Aynı zulmü yaşamış silah arkadaşlarımızın hedef alındığı bu komplonun karşısında ve silah arkadaşlarımızın yanındayız. Toplumsal ayrışma ve iç çatışmalar çıkarmaya yönelik iftira dolu bu yalan yanlış söylemlere karşı halkımızı uyanık olmaya, devletimizin yetkili organlarını da yasal gereklilikleri yapmaya davet ediyoruz” dedi.

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...