Cuma, 15 Aralık 2017 14:44

Milli İrade Platformu Üyeleri Kudüs konulu istişare toplantısında bir araya geldi

Milli İrade Platformu, Bahariye’de Kudüs İstişare Programı İcra Etti.
Milli İrade Platformuna üye STK'lar İMH Genel Merkezi Bahariye Mevlevihanesinde biraraya gelerek “Kudüs için neler yapılabilir?” konusunda istişarede bulunarak gündemi değerlendirdiler.

İMH YİK Başkanı Mehmet GÜNEY, kürsüye gelerek misafirlere selamlama konuşması yaptı ve Kudüs'ün Müslümanlar için önemi hakkında açıklamalarda bulundu.

Daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın oğlu Bilal ERDOĞAN kürsüye gelerek Kudüs’ü asla yanlız bırakmamız gerektiğini söyledi. Bilal ERDOĞAN, Kudüs'ün kurtuluşu için İslam Dünyasının birlikte hareket etmesi gerektiğini ifade ederek, Kudüs'ün kurtuluşunun bütün İslam aleminin kurtuluşu anlamına geleceğini belirtti. 

Daha sonra STK Başkanları ve temsilcileri sırayla söz alarak Kudüs için ne yapılması gerektiği hakkında fikirlerini beyan ettiler. ASDER adına fikir ve düşüncelerini Genel Başkan Yrd.Reşat FİDAN, ASSAM adına fikir ve görüşlerini Genel Başkan Yrd. Ersan ERGÜR dile getirmiştir. Kudüs gündeminin sosyal medyada sürekli gündemde tutulması gerektiği, meydanların boş bırakılmaması, miting ve yürüyüşlerin yapılması gerektiği belirtilerek istişareye katkıda bulundular. 

Prof. Dr. Mustafa Özel yaptığı konuşmada Kudüs’ü ziyaret etmeyen insanların Kudüs’ü anlayamayacağını söyledi. Medyada her ne kadar bölgenin karışık gibi gösterilmesine rağmen aslında Kudüs'ün ailece çok rahat gezilebildiğini vurguladı ve herkesi Kudüs’e yolculuk etmeye davet etti.

Program iyi niyet ve temennileriyle sona erdi. 

 

 

 

 

Son Düzenlenme Cumartesi, 16 Aralık 2017 11:53
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...