Pazar, 11 Haziran 2017 10:04

Katar Politikasını Destekliyoruz

ASDER'in üyesi bulunduğu TGTV nin Katar konusundaki Basın Duyurusu aşağıdadır.

Katar, Osmanlı İmparatorluğu döneminden beri ülkemizle ve milletimizle kardeşlik bağlarını hep güçlü tutmuş kardeş bir ülkedir. Cumhuriyet döneminde de politikalarımıza uygun bir devlet siyaseti takip etmiş, dar günlerimizde yanımızda olmuştur. Katar, en son yaşadığımız “Gezi Olayları” ve “15 Temmuz” hain darbe girişiminde; neticeyi beklemeden yanımızda olduğunu ilan ederek, desteğini açıklamıştır. Yine ülkemize olan güveninin bir tezahürü olarak topraklarında üs açmamıza müsaade etmiştir.

Katar, bütün ihanet planlarına rağmen, ülkemize yardımlarını ve yatırımlarını arttırarak devam ettirmiştir. Gerek uluslararası platformlarda gerekse ülkemizde, kurduğu samimi ve sıkı ilişkilerle bunu fiilen göstermiştir.

Katar’ın hedef olarak seçilmesi bir tesadüf değildir. Türkiye'nin kuşatılması, elinin zayıflatılması için uluslararası güçler tarafından bu operasyon yapılmıştır.

Türkiye Gönüllü teşekküller Vakfı olarak, tüm üye kuruluşlarımızla; Katar’a yapılan baskı ve izolasyonu doğru bulmadığımızı ve oynanan oyunlara karşı hükümetimizin izlediği politikayı destekliğimizi kamuoyuna saygıyla ilan ederiz.

Hamza Akbulut
TGTV Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı

Okunma 173 defa Son Düzenlenme Pazar, 11 Haziran 2017 10:16
ASDER Genel Merkezi

E-Bülten

E-bültenimize üye olun. Haber ve duyurularımızı kaçırmayın.

Spam göndermiyoruz.

Bu sitede yer alan yazılar, makaleler, haberler yazarların sorumluluğundadır. © 2017 ASDER. All Rights Reserved.

Design & Development by JoomShaper