Çarşamba, 08 Şubat 2017 09:26

Güçlü Türkiye için "evet"

 

Güçlü Türkiye için 'evet' Antalya'nın önde gelen sivil toplum örgütlerinin oluşturduğu Akdeniz Dayanışma Platformu (ADAP), referanduma sunulması beklenen anayasa değişikliğine destek olmak amacıyla 'Evet' oyunu vereceklerini açıkladı. Antalya merkez ve ilçelerde faaliyet gösteren 24 Sivil Toplum Kuruluşunun 2004 yılında bir araya gelerek oluşturdukları Akdeniz Dayanışma Platformu (ADAP) Şubat ayı olağan istişare toplantısı İlim Yayma Cemiyeti Antalya Şubesi ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Biz 15 Temmuz'da bedel ödemiş milletimizin sağduyusuna güveniyor ve önümüzdeki referandum sürecini bu sağduyu ile başarılı bir şekilde atlatacağına inanıyoruz. Bu bağlamda, Akdeniz Dayanışma Platformu'na üye STK'lar olarak bizler, ümmetin umudu olmuş Türkiye'nin mevcut parlamenter sistem ve bürokratik oligarşi ile 2023 ve 2071 vizyonlarına erişmesinin mümkün olmadığı kanaatindeyiz.

Gazete sayfası ektedir

Son Düzenlenme Çarşamba, 08 Şubat 2017 09:39
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...